fredag 31 december 2010

En bild säger mer





















Mitt 2010

Det var ett tag sedan. Har massa fina bilder jag vill visa er, många bra texter som skapats i huvudet men som inte riktigt hamnat på datorn. Tills dess att jag hinner ladda in allt på datorn bjuder jag på en lista om det gånga året. Gott nytt år alla fina vänner.

Gjorde du något som du aldrig gjort förut?
Jag åkte till Italien med min pojkvän. Läste många böcker som jag inte skulle läst för ett år sedan. Började tro på saker jag inte trodde på tidigare. Kunnat lägga saker bakom mig på ett annat sätt.

Har du några nyårslöften?
Inte slarva med hälsan och bli frisk(are). Lyssna mer på mig själv och min intuition. Vara godhjärtad och inte låta problem och negativitet komma nära. Nå mina mål.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja.

Vilka länder besökte du?
Danmark, Schweiz och Italien.

Vilka datum från 2010 kommer du alltid att minnas?
Många. Förtvivlan över framtiden i våras, min födelsedag, underbara sommardagar i Västra hamnen och i Italien, det kommunfullmäktige då jag blev vald till mina uppdrag i kommunen, jobbdagar i somras, första dagen i Lund, sista kvällen på Malmöfestivalen, julen. Och många många fler.

Vad var din största framgång 2010?
Att jag tog mig upp från alla situationer som kunde tagit mig ner.

Största misstaget?
Att jag var för godtrogen. Stundtals glömsk. En del vänner kan nog känna att jag inte prioriterar dem när jag i själva verket bara glömmer och sedan får jättedåligt samvete.

Bästa köpet?
Resan till Florens. Gucci-väskan där. Den fina Marc Jacobs clutchen från mamma. Egentligen presenter eller hjälpfinansiering alltihop. Som student har man inte råd med några extravaganta utsvävningar direkt. Så jag säger tack istället!

Vad spenderade du mest pengar på?
Förmodligen mat, skönhetsprodukter och kläder. Inredning och goda viner.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, många olika saker! Har haft så många fina stunder med min familj, pojkvän och vänner. De värmer fint. Spontana tillfällen som när jag träffade Anette Axmacher på Stora Nygatan häromveckan. Det var värmande.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
This years love med David Gray, Love the way you lie med Rihanna och Eminem, You're the reason I come home med Ron Pope, Somewhere only we know med Keane, This womans work med Kate Bush.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och. Ledsnare i början av året. Gladare och mer harmonisk i slutet av året.

Vad önskar du att du gjort mer?
Lagt undan pengar för att kunna resa mer. Lyssnat mer på intuitionen och inte låtit olika situationer göra mig så upprörd. Å andra sidan är hela livet en resa och en skola. Nu vet jag.

Favoritprogram på TV
Halv åtta hos mig, House, repriser av Gilmore Girls

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Vaknade upp ute på Österlen i en stuga tillsammans med Skånes distriktsstyrelse där vi hade kick-off. Åkte tillbaka till Malmö på eftermiddagen och kom hem för att öppna lite presenter. På kvällen var jag ute och åt trerätters med några goda vänner på Davidshall. Gick tillbaka hem med pojkvännen, Gustav, Daniel och tappade ett tomtebloss på vårt ömtåliga trägolv som lämnade ett svart märke.

Den bästa nya personen du träffade?
Har träffat många bra personer den här året och alla har betytt något på ett eller annat sätt.