söndag 1 maj 2011

Lite bilder

Skagen

Skagen

Lönstrup

Lönstrup

Lönstrup

Första maj

Det har varit en härlig vecka. Efter hemkomsten i tisdagskväll har jag mest fixat och donat hemma samt träffat trevliga människor. En helkväll med Louise och Gaby i onsdags på La Roche, en vända på stan med Alex i torsdags, en heldag med ett gäng trevliga vänner i fredags, Valborgsmässoafton som firades i Klagshamn igår och tillsist en förstamajfika på Hollandia idag. Sämre kan man ha det. Den kommande veckan måste jag däremot ta tag i pluggandet inför terminens sista tenta (vilket har legat på is lite för länge) och planera upp hur sommarens jobbveckor ska komma att se ut. Det är ganska galet att jag läst två terminer nu och gillat nästan varje dag av kunskapsinmatning. Nu är det däremot dags för lite mer tvättning och sedan bestämma söndagsmiddag.

Ps. När jag skulle beställa lite nya nagellack idag hittade jag en rolig funktion på OPI's hemsida där du kan "testa" färgen du är intresserad av att köpa. Bra ifall man är lite osäker hur färgen ser ut utanför flaskan. Try it!


En liten del av skörden fina snäckskal och ostronskal som plockades i Danmark. Tänkte bejaka min estetiska sida någon dag och kanske göra en tavla av alltsammans.